Topicus

.Finance

Finance biedt toegankelijke ondersteuning van transparante dienstverlening in de volledige financiële sector, met een focus op customer empowerment. Uiteindelijk zit de consument aan het stuur, niet de aanbieder.

finance

De procesketen centraal

Consumenten en ondernemers hebben nooit gevraagd om complexe processen en producten. Zij verwachten snelheid en een passende dienstverlening; zij vergelijken op basis van tarief of rendement en willen dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. De klant zit aan het stuur, niet de aanbieder.

Werken bij Topicus?

Lees alles over onze bedrijfscultuur

finan financials
.Finance

FRC

Financiële Rapportages Coöperatief (FCR) is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank met als doel de implementatie en exploitatie van SBR voor het kredietverstrekkingproces.

Logo AZV
.Finance

Ketenplatform Zorg

Topicus heeft voor UO AZV (Aruba) een ketencommunicatie platform ontwikkeld waarmee machtigingen, declaraties en verzekerdegegevens worden uitgewisseld.

Logo Quion
.Finance

Quion

Quion is een organisatie met een breed aanbod aan financiële diensten. Van hypotheekofferte tot aflossen en van incasso tot achterstandsbeheer

Logo Nedasco
.Finance

Nedasco

Nedasco is de serviceprovider in schade, zorg en inkomen. Nedasco maakt voor de afhandeling van zorgclaims (declaraties) gebruik van de Topicus FORCE Backoffice

Topicus staat voor Ketenintegratie en SaaS oplossingen

Evenementen

Batavierenrace 10 mei 2014 - UT/KUN Complete kalender zien

Wij voldoen aan de volgende certificeringen

  • kmnictiz3
  • croppedimage154114-kmnts2
  • croppedimage154114-kmsas2