Topicus

.Finance

Finance biedt toegankelijke ondersteuning van transparante dienstverlening in de volledige financiële sector, met een focus op customer empowerment. Uiteindelijk zit de consument aan het stuur, niet de aanbieder.

croppedimage660240 finance

De procesketen centraal

Consumenten en ondernemers hebben nooit gevraagd om complexe processen en producten. Zij verwachten snelheid en een passende dienstverlening; zij vergelijken op basis van tarief of rendement en willen dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. De klant zit aan het stuur, niet de aanbieder.

frc logo
Finance

FRC

Financiële Rapportages Coöperatief (FCR) is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank met als doel de implementatie en exploitatie van SBR voor het kredietverstrekkingproces.

Logo AZV
Finance

Ketenplatform Zorg

Topicus heeft voor UO AZV (Aruba) een ketencommunicatie platform ontwikkeld waarmee machtigingen, declaraties en verzekerdegegevens worden uitgewisseld.

Logo Quion
Finance

Quion

Quion is een organisatie met een breed aanbod aan financiële diensten. Van hypotheekofferte tot aflossen en van incasso tot achterstandsbeheer

Logo Lacent
Finance

Lacent

Lacent maakt gebruik van Topicus' front-, mid- en backoffice applicatie Finan Retail Banking en de scoring engine Finan Risk Cube.

Topicus staat voor Ketenintegratie en SaaS oplossingen

Wij voldoen aan de volgende certificeringen:

  • kmnictiz3
  • croppedimage154114-kmnts2