Visie op finance

Topicus wil de dienstverlening in de financiële sector eenvoudiger en transparanter maken. We geloven in empowerment van de consument, want uiteindelijk zit de consument aan het stuur, en niet de aanbieder.

Bij het ontwikkelen van de veelzijdige financiële software-oplossingen kijkt Topicus altijd naar de ontwikkelingen in de markt. De software-oplossingen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten. Wij koesteren de visie die onze klanten hierop hebben. Dit zorgt ervoor dat de software-oplossingen van Topicus aansluiten bij de actuele en toekomstige klantvraag van financiële dienstverleners.

Topicus is een innovatief bedrijf dat niet alleen in samenwerking met de markt werkt maar ook een stap vooruit kijkt. Er wordt bij de research en development van onze producten altijd gezocht naar de juiste balans tussen de marktvisie en onze eigen productvisie.

 

FORCE

FORCE is een framework dat klantcentrisch Business Process Management (BPM) biedt voor hypotheken, sparen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen, consumptief krediet en zakelijke financieringen. Het zorgt voor een betrouwbaar, efficiënt en klantvriendelijk bedrijfsproces voor uw organisatie.

FORCE producten

Topicus staat voor Ketenintegratie en SaaS oplossingen

Wij voldoen aan de volgende certificeringen:

  • kmnictiz3
  • croppedimage154114-kmnts2