Topicus

Klanten

In nauwe interactie met de klant realiseren we op, basis van state-of-the-art technologie en een breed scala aan componenten, innovatieve en op het klantproces toegesneden toepassingen.

simac
.Onderwijs

Simac

Het leerlingvolgsysteem voor het voortgezet onderwijs. SOM legt alle (administratieve) gegevens van leerlingen in het voortgezet onderwijs vast in één systeem.

Logo Calculus
.Zorg

VIP Live declaratieplatform

In samenwerking met Calculus ontwikkelt Topicus het declaratieplatform VIP Live voor huisartsen en zorggroep declaraties.

driestar 217x60
.Onderwijs

Driestar Educatief

ParnasSys en Driestar Educatief zijn partners,- en gezamenlijk eigenaar van de modules ZIEN! en Zorgplatform+. Ook verzorgt Driestar Educatief scholing voor het invoeren van ParnasSys en veel modules die ParnasSys aanbiedt.

Logo Mosadex
.Zorg

NCasso declaratieplatform

Fincontrol vormt de declaratiemodule van het Mosadex NControl platform waarmee apothekers op eenvoudige en gestructureerde wijze de financiële afhandeling kunnen doen

Logo Nedasco
.Finance

Nedasco

Nedasco is de serviceprovider in schade, zorg en inkomen. Nedasco maakt voor de afhandeling van zorgclaims (declaraties) gebruik van de Topicus FORCE Backoffice

Logo AZV
.Finance

Ketenplatform Zorg

Topicus heeft voor UO AZV (Aruba) een ketencommunicatie platform ontwikkeld waarmee machtigingen, declaraties en verzekerdegegevens worden uitgewisseld.

Logo Quion
.Finance

Quion

Quion is een organisatie met een breed aanbod aan financiële diensten. Van hypotheekofferte tot aflossen en van incasso tot achterstandsbeheer

Logo FrieslandBank
.Finance

Friesland Bank

Friesland Bank is een zelfstandige bank die zich met meerdere vestigingen richt op de noordelijke helft van Nederland

Logo Lacent
.Finance

Lacent

Lacent maakt gebruik van Topicus' front-, mid- en backoffice applicatie Finan Retail Banking en de scoring engine Finan Risk Cube.

finan financials
.Finance

FRC

Financiële Rapportages Coöperatief (FCR) is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank met als doel de implementatie en exploitatie van SBR voor het kredietverstrekkingproces.

De Topicus cultuur

Bij Topicus werken we in kleine cellen van maximaal 25 medewerkers in kleine projectgroepen aan complexe projecten. Er is bij ons veel ruimte en aandacht voor innovatie, daar zijn we groot mee geworden! De doorgroei en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat voorop, en daarnaast brouwen we ook ons eigen bier.

Lees meer over ons bier: Gifkikker

Topicus staat voor Ketenintegratie en SaaS oplossingen

Evenementen

Batavierenrace 10 mei 2014 - UT/KUN Complete kalender zien

Wij voldoen aan de volgende certificeringen

  • kmnictiz3
  • croppedimage154114-kmnts2
  • croppedimage154114-kmsas2