Topicus als partner

Topicus werkt in de verschillende markten die zij bedient nauw samen met partnerbedrijven. De wijze van samenwerken verschilt van geval tot geval. Een rode draad is dat Topicus zich richt op het ontwerpen, realiseren en beheren van de SaaS-dienst en dat een partner dienstverlening aanbiedt rond deze SaaS-dienst.

Een aantal voorbeelden van succesvolle samenwerking zijn:

  • Exploitatie: de marketing, sales en de gebruikersondersteuning (helpdesk) van een SaaS-dienst wordt verzorgd door een partner terwijl Topicus alle techniek van de SaaS-dienst voor haar rekening neemt. Voorbeelden van exploitatiepartners: Educus, Simac, Protopics en Calculus.
  • Implementatiebegeleiding en opleiding: bij de implementatie van haar SaaS-diensten maakt Topicus regelmatig gebruik van externe bureaus voor het opleiden van gebruikers en het inbedden van de SaaS-dienst in de processen van de klant.
  • Co-creator module: bij deze vorm van samenwerking draagt een partnerbedrijf een uitgewerkt idee aan dat als afzonderlijke module door Topicus ingebouwd kan worden in één van haar SaaS-diensten. In dat geval wordt een deel van de inkomsten die deze module genereert afgedragen aan het partnerbedrijf.

Interesse om partner te worden van Topicus? Neem contact met ons op!

Postadres Topicus

Postbus 317
7400 AH Deventer
0570 662 662
0570 662 660
info@topicus.nl

Topicus staat voor Ketenintegratie en SaaS oplossingen

Wij voldoen aan de volgende certificeringen:

  • kmnictiz3
  • croppedimage154114-kmnts2