TopiConf

Op woensdag 25 mei 2016 vond de TopiConf plaats in de Deventer Schouwburg. TopiConf is Topicus’ eigen conferentie voor en door Topicus medewerkers. Enthousiaste collega’s worden uitgedaagd om hun kennis, visie, interesses en ideeën op gebied van technologie en new business met elkaar te delen. 

Wat is TopiConf

Topiconf is een conferentie voor en door Topicus medewerkers. De conferentie wordt georganiseerd door Topicus medewerkers, en de presentaties worden verzorgd door Topicus medewerkers. Het biedt een platform om kennis uit te wisselen, te laten zien aan welke projecten gewerkt wordt, maar ook om innovatie te stimuleren.

Voor wie

TopiConf is een conferentie voor en door Topicus medewerkers. Studenten, net afgestudeerde informatici en docenten zijn tevens van harte welkom om bij het evenement aanwezig te zijn. Afgelopen editie mochten wij al meer dan 60 studenten verwelkomen. De conferentie geeft een concreet beeld over Topicus' ideeën en activiteiten, de sfeer, wat we nog meer doen en wat onze ambities en interesses zijn.

Keynote 

Dit jaar verzorgde Jitske Kramer de keynote.Jitske Kramer is als Corporate Antropoloog een expert op het gebied van verandering, integratie en inclusie, en diversiteit. Haar specialisatie ligt bij cross culturele onderwerpen, Deep Democracy en het begeleiden van cultuurveranderingen.

Programma

Na de keynote volgt de opening door directeur Leo Essink. Daarna kan iedereen zelf zijn programma samenstellen. Er worden presentaties gegeven op gebied van New Business, Security, DevOps, Programmeertalen en User Experience. De dag werd plenair afgesloten met de Movie Contest, waar business units strijden om de trofee de "Gouden Leo" en met diverse, vaak humoristische Lightning Talks. Klik hier om naar de presentaties te gaan

Impressie

In dit filmpje kun je zien waar de conferentie inhoudelijk over gaat, hoe de Topicus medewerkers tegen bepaalde onderwerpen aan kijken en vooral ook hoe de sfeer is. Of bekijk het foto album.

Topicus staat voor Ketenintegratie en SaaS oplossingen

Wij voldoen aan de volgende certificeringen:

  • kmnictiz3
  • croppedimage154114-kmnts2