Topicus

Gebruik de gebruiker

We willen graag kijken naar de mogelijkheden van de bekende social media, maar ook naar initiatieven als UserEcho. Ga jij mee op zoek naar de (on)mogelijkheden van de community die zorgverleners binnen de eerste lijn vormen?

Auteur: Daan Verbree
Tags: community, social media, UserEcho

Achtergrond

Topicus ontwikkelt applicaties voor ‘de eerste lijn’. De eerste lijn is die tak van zorg waar je als patiënt zo bij aan kunt kloppen. Hieronder valt dus de huisarts, de fysiotherapeut, psycholoog en diëtist, maar niet de specialist in het ziekenhuis. In bijna alle gevallen ontwikkelt Topicus webapplicaties die opgezet zijn volgens het concept van Application Service Providing, waarbij applicaties op basis van het SaaS principe (Software as a Service) aan eindgebruikers beschikbaar worden gesteld.

Recentelijk zijn er webapplicaties ontwikkeld voor de huisartsenpost (bijvoorbeeld die in Nijmegen of Enschede), ouderenzorg en zorg voor chronische aandoeningen als diabetes. Onze applicaties zijn gericht op de keten, wat er mede toe heeft geleid dat Topicus een communicatieplatform heeft ontwikkeld waarbij diverse zorgverleners medische informatie van patiënten op een veilige manier met elkaar kunnen uitwisselen. Hiermee draagt Topicus bij aan een verhoging van de kwaliteit van de zorg.

Opdracht

Met de opkomst van social media is één ding wel duidelijk geworden: community is hot! Direct daaropvolgend komt het inzicht dat deze community overal gevormd kan worden. Het kunnen je volgers zijn op twitter, je vrienden op facebook of misschien wel de gebruikers van je applicatie.

Protopics is als leverancier van software oplossingen binnen de eerstelijns zorg met name geïnteresseerd in deze laatste groep. Hoe schakelen we onze community: gebruikers in bij de verdere doorontwikkeling en misschien zelfs wel verkoop van onze producten. Hoe bereik je je community en wat komt daar tegenwoordig bij kijken.

Met jou willen we graag kijken naar de mogelijkheden van de bekende social media, maar ook naar initiatieven als UserEcho. Ga jij mee op zoek naar de (on)mogelijkheden van de community die zorgverleners binnen de eerste lijn vormen?

Interesse?

Je kunt reageren via de “reageer” knop. Liever bellen? Dan kun je contact opnemen met Sabine Oude Booijink via 0570 – 662662.

Uiteraard word je bij het uitvoeren van de opdracht uitstekend begeleid door de medewerkers van Topicus, in aanvulling op de begeleiding vanuit je opleiding. Voel jij je aangetrokken tot dit onderwerp, of heb je goede ideeën over andere (aanverwante) opdrachtinvullingen, kom dan vrijblijvend langs voor een oriënterend gesprek!

Standaard betalen wij € 500,- bruto per maand voor een student die bij Topicus afstudeert. Daarnaast wordt je net als iedere medewerker van Topicus bij alle activiteiten betrokken.

 

Soortgelijke vacatures

 • Augmented Reality in onderwijs

  Onderzoek welke technieken er mogelijk zijn voor augmented reality in het onderwijs en maak een prototype.

  Lees meer

 • Intelligent Document Interpretation

  Is het echt zo dat computergestuurde oplossingen altijd sneller en betrouwbaarder zijn, of zijn er dingen die mensen altijd beter zullen kunnen? Optische herkenning is een veld waar deze discussie nog in volle gang is. Wat kun jij bijdragen aan dit verhaal? Onderzoek bestaande OCR oplossingen en implementeer een software-oplossing die met behulp van deze technologie bancaire processen ondersteunt.

  Lees meer

 • Mobiele applicatie: Topifolio

  Maak een prachtige flitsende mobiele app waarmee wij mensen enthousiast kunnen maken over Topicus en de producten die wij maken.

  Lees meer

Topicus staat voor Ketenintegratie en SaaS oplossingen

Evenementen

Batavierenrace 10 mei 2014 - UT/KUN Complete kalender zien

Wij voldoen aan de volgende certificeringen

 • kmnictiz3
 • croppedimage154114-kmnts2
 • croppedimage154114-kmsas2