Topicus

.Onderwijs

Met ruim 1,7 miljoen leerlingen verdeeld over alle onderwijssectoren is Topicus marktleider op het gebied van leerling-informatiesystemen. 

onderwijs

Topicus in het Onderwijs

Honderdduizenden leerlingen, leerkrachten en ouders vertrouwen dagelijks op ParnasSys (PO), SOMtoday (VO) en EduArte (MBO) voor hun rooster, resultaten en huiswerk. Moderne, web-gebaseerde systemen die scholen ondersteunen bij het bieden van onderwijs op maat voor iedere leerling.

logo timmacon
Onderwijs

Timmacon

Het consultancy-bureau Timmacon helpt scholen in control te zijn. Qualiant is een gezamenlijk initiatief van Timmacon en Topicus.

driestar 217x60
Onderwijs

Driestar Educatief

ParnasSys en Driestar Educatief zijn partners en gezamenlijk eigenaar van de module ZIEN!. Driestar Educatief verzorgt implementaties en trainingen rond ParnasSys.

Logo hr2day2
Onderwijs

HR2day

HR2day is een geïntegreerd HR en salarissysteem in de cloud. Topicus en HR2day werken samen binnen Qualiant, het moderne alternatief voor de huidige administratiekantoren.

Logo UPlearning
Onderwijs

UPlearning

De partner van Topicus in de MBO- en HO-markt. UPlearning is verantwoordelijk voor het relatiebeheer en de ondersteuning rond EduArte en Alluris.

Topicus staat voor Ketenintegratie en SaaS oplossingen

Wij voldoen aan de volgende certificeringen:

  • kmnictiz3
  • croppedimage154114-kmnts2