Ontwikkelen van talent

Talentvolle medewerkers zijn de sleutel tot succes. Daarom investeren we voortdurend in de verdere ontwikkeling van de kennis en kunde van onze medewerkers. We betrekken ze actief bij op maat gesneden programma’s om testtrajecten, project- en productmanagement en technologische ontwikkeling nog verder te professionaliseren.

Het kunnen binden van goede mensen is een voorwaarde voor succes, en ons belangrijkste asset. Het enorme succes van Topicus in de afgelopen jaren trekt dat talent aan. Talent werkt immers graag met talent en zo hoort dat ook. Ons strategisch medewerkersbeleid bestaat vooral uit het willen laten groeien van werknemers, zowel in kennis als in effectiviteit en uitstraling. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers de lat voor zichzelf hoog leggen. En we doen er ook alles aan om ervoor te zorgen dat die lat bereikt wordt.

Daarom investeert Topicus voortdurend in de ontwikkeling van de kennis en kunde van onze medewerkers kennis. Ze worden actief betrokken bij op maat gesneden programma’s om testtrajecten, project- en productmanagement nog verder te professionaliseren. Topicus werkt samen met de Universiteit Twente, Saxion Hogeschool en andere specialistische opleidingsinstituten aan het inrichten van de Topicus University, uitgaande van het e-learning-concept. 

Topicus staat voor Ketenintegratie en SaaS oplossingen

Wij voldoen aan de volgende certificeringen:

  • kmnictiz3
  • croppedimage154114-kmnts2